Spoštovani kupec,

naša spletna trgovina ponuja najmodernejše elektronske plačilne sisteme. Za vašo varnost je poskrbljeno, saj vsa plačila potekajo preko varnih povezav, so integrirana in odobrena s strani ponudnikov plačil.

Ponujamo vam več različnih načinov plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa.

 

Kako plačate in kako prevzamete izdelke?

Plačilo s PayPal

PayPal je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete s PayPal računom ali pa s kreditnimi karticami.

Pridobitev PayPal računa, ki vam omogoča popolno varno plačevanje po spletu, je zelo preprosta.

Plačilo po predračunu z UPN

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Znesek kupnine je potrebno poravnati v roku treh (3) dni na naš transakcijski račun. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo. 

Kakšne so cene pošiljanja?

Cene posamezih izdelkov na naši spletni strani že vsebujejo stroške pošiljanja na območju Republike Slovenije. 

Stroški pošiljanja izven RS se obračunajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.o.o.

Če naročite danes, kdaj prejmete paket?

Naročila predvidoma pošljemo isti dan, ko prejmemo vaše plačilo, razen ob sobotah, nedeljah in praznikih, ko jih oddamo takoj naslednji delovni dan. V kolikor pošta ne obratuje, vam naročeno pošljemo takoj, ko bo zopet obratovala. Pisma v notranjem prometu (za naslovnike po Sloveniji) so praviloma naslovniku dostavljena naslednji delovni dan po oddaji pri prednostnih pošiljkah oziroma v roku treh delovnih dni pri neprednostnih pošiljkah.